Ο Iατρός

Αναστάσιος Κατσαμάκας
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το 1985.

Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και το αγροτικό του, ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο νοσοκομείο ειδικών παθήσεων (Λοιμωδών Θεσσαλονίκης) από το 1988 εώς το 1989.

Από το 1989 εώς το 1992 ειδικεύτηκε στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Bichat-Claude Bernard στο Παρίσι όπου υπήρξε εσωτερικός βοηθός του καθηγητή Stefan Belaich, μιάς από τις ιστορικές προσωπικότητες της ευρωπαϊκής δερματολογίας του 20ού αιώνα. Eργάστηκε επί ένα και πλέον έτος στο εργαστήριο παθολογικής ανατομικής του δέρματος με την καθηγήτρια Maggie Grossans.

Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο εκπόνησε διατριβή με τίτλο «Φαρμακευτικά εξανθήματα στο AIDS». Παράλληλα, παρακολούθησε εντατικά μαθήματα αφροδισιολογίας στο ινστιτούτο Alfred Fournier του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Εκπόνησε διατριβή στο πλαίσιο πανεπιστημιακού διπλώματος (D.U.) στο νοσοκομείο Henry Mondor με θέμα το σάρκωμα kaposi στην έδρα του καθηγητή Revuz.

Συμμετείχε σε εβδομαδιαία βάση σε παρουσιάσεις περιστατικών με τους καθηγητές Civate, Puissant, Dubertret, Saurat, Yves de Prost στο νοσοκομείο Saint-Luis κ.α.

Από το 1992 εώς το 1993 συνεχίζει την ειδικότητά του στην κρατική κλινική του Ν.Α.Ν.Θ. (Δερματολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης) με την καθοδήγηση του διευθυντή κυρίου Καπέτη και των επιμελητών Λεφάκη, Χαϊδεμένου, Μουρελού και άλλων.

Αποκτά τον τίτλο της ειδικότητας το 1993. Έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βέροια.

Από το 1993 εώς το 1997 δερματολόγος του ΤΕΒΕ Βέροιας.

Από το 1995 εώς το 2014 ιατρός του ΙΚΑ Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του συμμετείχε σε πολλά ελληνικά και πανευρωπαϊκά συνέδρια καθώς και σε συνέδρια της Αμερικάνικης Ακαδημίας Δερματολογίας (AAD).

Μέλος της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία), μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης, μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδιολογίας (EADV).

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close